CE ESTE CASMARA ?

O linie exclusivă de produse cosmetice de înaltă tehnologie, care combină un ritual de zi și noapte cu o acțiune anti-îmbătrânire, de clarificare și de iluminare, care tratează și previne petele întunecate, luminează fața și reduce ridurile și liniile de expresie, datorită amestecului de acizi de ultimă generație și cea mai recentă tehnologie, pentru un rezultat extraordinar.

Tehnologia sa avansată și combinația exclusivă de ingrediente active foarte inovatoare și puternice combat eficient hiperpigmentarea de la început, blocând toate procesele care provoacă pete întunecate.

O acțiune globală care perfecționează și beautifică pielea!

Afla mai multe

CASMARA HYDRA

LIFTING

fa o programare

„Descoperă puterea oceanului pe pielea ta”

Hydra Lifting este colecția de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire cu o acțiune intensă de rehidratare și efect de lifting.

Această linie include două serumuri „Marine Plasma”, unul hidratant și celălalt hrănitor, și două creme, de asemenea una hidratantă și una hrănitoare. Ingredientele lor active marine uimitoare au fost îmbunătățite de cea mai inovatoare biotehnologie marine pentru a concentra puterea terapeutică a oceanului și a crea cea mai excepțională colecție de îngrijire a pielii marine.

Aceste ingrediente active derivate din ocean ajută la creșterea semnificativă a nivelului de hidratare a pielii, îmbunătățind în același timp fermitatea și elasticitatea în cel mai incredibil mod. Rezultatul: contururi faciale perfect definite, tipice pielii mai tinere.

Descoperiți cele mai bune creme și serumuri cu efect de lifting, produse naturale avansate din punct de vedere tehnologic care combină tot ce este mai bun din natură și știință pentru a revoluționa îngrijirea zilnică a pielii, cu texturi unice.

Age Defense Treatment

Tratament anti-îmbătrânire

350 lei

Eye Perfection Treatment

Tratament pentru conturul ochilor

350 lei

Goji Treatment

Tratament Antioxidant

400 lei

Infinity Treatment

Tratament pentru pielea matură

400 lei

Ocean Miracle

Tratament anti-îmbătrânire

400 lei

Purifying Treatment

Tratament Purificator

400 lei

Regen Treatment

Tratament Regenerare

400 lei

ShineSTOP Dermo-Purifying

Tratament pentru tenul gras

400 lei

Skin Sensation Treatment

Tratament Revitalizant

400 lei

Nu ai gasit ceea ce cauti ?

Incearca una din categoriile de mai jos.