CE ESTE PLASMAPEN?

Plasma Pen este un dispozitiv portabil cu plasmă pentru îndepărtarea petelor, pigmenților, polipilor de piele, alunițelor, negilor etc., reducând ridurile și cicatricile.

În urma generării de energie electrică de înaltă frecvență între ionii stabili de pe suprafața pielii și ionii instabili, apar scântei în aer. Zona de tratare este arsă (carbonizată) de această scânteie fără efecte secundare, iar apoi se produce energie termică.

Plasma Pen utilizează o putere redusă, o frecvență sigură, adecvată pentru scopuri cosmetice și nu există nici un risc de reacții adverse în utilizarea acestui aparat.

Afla mai multe

Care sunt avantajele

PLASMAPEN ?

fa o programare

Avantaje:

  • În comparație cu aparatele existente, Plasma Pen este mai sigur și mai ușor de transportat;
  • Aparatul acoperă în vapori în mod literal pielea cu o scânteie electrică fără să o atingă;
  • Ușor de folosit;
  • Cu acest aparat este posibilă tratarea leziunilor pentru care în mod normal este nevoie de un laser cu CO2.

Lifting:

În comparație cu liftingul tradițional al pielii, Plasma Pen elimină ridurile vechi. El tratează de la distanță, astfel producând-se disiparea căldurii, permițând pielii să se reînnoiască, regenerând una nouă, crescând în același timp conținutul de colagen, pentru a rezolva problema pielii lăsate pentru totdeauna. Punctul de impact este suficient de mic pentru a nu produce cicatrici.

Functia de indepartare a petelor si alunitelor:

  • Dispozitivul are două nivele de intensitate, în funcție de terapie. Nivelul scăzut este folosit pentru pete și pistrui. Nivelul ridicat este folosit pentru negi și polipi;
  • Îndepărtează petele fără a răni pielea sănătoasă;
  • Îndepărtează defectele fără sângerare;
  • Comod la purtat și în operare.
Skin Loft Aesthetic clinic

 

În ce constă tratamentul ?

Tratamentul cu plasmă folosește a patra stare a materiei – plasma. Țesătura este „sublimată” și evităm răspândirea căldurii nedorite în zona înconjurătoare. Funcționează prin ionizarea gazelor din aer pentru a crea un arc mic similar cu un fulger mic, care poate trata zonele dermice și epidermice afectate de preocupări estetice fără a răspândi căldură inutilă în zona înconjurătoare.


Când arcul electric — plasma — lovește suprafața pielii, căldura se acumulează și apoi este transferată în epidermă la nivelul stratului papilar care conține fibroblaste. Rezultatul este că celulele pielii se micșorează și se strâng. Ca urmare, excesul de piele este redus și rezultatul este pielea strânsă, tonifiată și ridicată și ridurile reduse. Cele mai multe (dacă nu toate) metodele de refacere a pielii se bazează pe crearea unei leziuni ale pielii controlate pentru a activa vindecarea acesteia, ceea ce duce la remodelarea și îmbunătățirea pielii în diferite semne de îmbătrânire.


Chiar dacă straturile cutanate primesc o leziune controlată de stiloul cu plasmă (prin încălzire, fragmentare, vaporizare-sublimare și strângere, ele nu ard, așa cum fac în mare măsură sub laserul ablativ și, important, nu există răni deschise în timpul fazei de vindecare. este extrem de important, deoarece această abordare reduce riscul de efecte secundare, cum ar fi cicatrizarea, infecția sau pierderea pigmentării etc.

Vindecarea

Dupa tratament, rămân leziuni punctiforme acoperite de cruste. Ele au nevoie de 5-7 zile pentru a cădea în acest timp clientul trebuie să păstreze suprafața pielii curată și să foloseasca creme cicatrizante.

Plasma funcționează similar cu un laser ablativ (fracționat). Creionul cu plasmă creează un prejudiciu controlat perfect pentru celulele pielii foarte specifice pentru a încuraja strângerea pielii, diviziunea celulară, proliferarea celulară și producția de colagen.

PENTRU O ZONĂ -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

680 lei

PENTRU O ZONĂ -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.320 lei

PENTRU O ZONĂ -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.920 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

900 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.600 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

2.100 lei

Nu ai gasit ceea ce cauti ?

Incearca una din categoriile de mai jos.