CE ESTE HIFU 9D ?

Ultrasunetele focalizate de înaltă intensitate (HIFU) reprezinta un tratament cosmetic pentru strângerea pielii, care este considerat a fi înlocuitorul perfect non-invaziv pentru un lifting chirurgical. Pe langa faptul ca este si mai ieftin decat chirurgia, se evita si timpul de recuperare!

Acest tratament devine foarte popular în intreaga lume și suntem încântați să fim printre cei care oferta acest tratament!

Deoarece acesta este încă un tratament relativ nou, vom incerca să răspundem la cateva dintre întrebările pe care le puteți avea cu privire la HIFU:

Afla mai multe

Cum functioneaza

HIFU 9D ?

fa o programare

HIFU folosește energia ultrasunetelor pentru a încuraja producția de colagen, care are ca rezultat o piele mai fermă.

Colagenul reprezintă aproximativ o treime din toate proteinele din corpul uman, mai mult decât orice alt tip de proteine din organism în masă.

Când corpul uman îmbătrânește, scade producția de colagen, rezultând o piele mai lasată și un aspect mai vechi.

HIFU folosește energia ultrasunete concentrată pentru a viza straturile mai profunde ale pielii. Energia ultrasunetelor face ca țesutul să se încălzească rapid. Odată ce celulele din zona vizată ating o anumită temperatură, ele suferă daune celulare. Știu la ce te gândești „Cum naiba este de ajutor?!” Dar nu vă temeți, daunele stimulează de fapt celulele să producă mai mult colagen, rezultând o piele mai fermă și mai strânsă!

Cât durează tratamentul?

Asta depinde de zona tratată, dar poate dura, de regula, între 30 și 150 de minute:
 
  • Un Full Face durează de obicei aproximativ – 60 de minute
  • Lifting sprâncene sau lifting gât – 30 de minute
  • Full Face, gât și decolteu – 150 de minute

Doare?

Majoritatea oamenilor spun că aproape că nu simt nimic. Alții spun că simt un fel de senzație minoră de șoc electric pe măsură ce razele de căldură intră în piele. Deci, deși nu este 100% nedureroasă, este cu siguranță mai mult decat tolerabil!

Cât timp pana să vezi rezultatele și cât durează acestea?

După primul tratament, este posibil să observați un efect imediat, dar rezultatele finale vor avea loc pe o perioadă de 2-3 luni, deoarece corpul dumneavoastră își regenerează în mod natural colagenul.
 
Vă rugăm să rețineți, deși HIFU implică mult mai puține riscuri și costuri decât un lifting facial chirurgical, este posibil ca rezultatele să nu dureze atât de mult și pot fi necesare proceduri repetate.
 
Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să faceți 3 tratamente, cu 3 luni între fiecare.
 

Este sigur ?

HIFU este considerată cea mai sigură dintre procedurile cunoscute pentru fixarea și ridicarea feței. Zeci de mii de astfel de proceduri au fost efectuate în siguranță în întreaga lume.

 

Skin Loft Aesthetic clinic

 

Există efecte secundare?

Indiferent cât de comun sau sigur este un tratament, totul are efecte secundare! Chiar și excesul de apa poate avea efecte secundare, doar că nu ati putea bea suficient pentru a înregistra efectele.
 
Efectele secundare ale HIFU sunt rare, dar pot include:
 

Piele pătată temporar

Acesta a fost cel mai frecvent efect secundar raportat de pacienți în timpul unui studiu de cercetare a eficacității HIFU. Zonele tratate pot deveni roșii și patate, mai ales dacă pielea ta este sensibilă și predispusă la roșeață. Acest efect secundar nu este permanent, de obicei dispare la câteva ore după tratament.

Durere

Unii oameni sunt mult mai sensibili decât alții, ceea ce înseamnă că pot simți o anumită durere în timpul tratamentului. Dacă se întâmplă să fiți unul dintre acești oameni sensibili, d-na doctor vă va aplica putina cremă amorțitoare.

Umflătură

Pielea fiecărei persoane este diferită și există câteva persoane care pot găsi că pielea lor devine puțin umflată/umflată după tratament, mai ales dacă sunteți deja predispus la acest lucru. Aceasta va dispărea de obicei după câteva zile.

Amorţeală

Amorțeală în jurul zonelor delicate, cum ar fi ochii și buzele, poate apărea și durează aproximativ două săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că, deoarece HIFU pătrunde în cele mai adânci straturi, ocazional acest lucru poate provoca unele daune minore care pot duce la amorțeală. Pielea se va vindeca de la sine și s-ar putea să se simtă puțin ciudat timp de câteva săptămâni!

 

PENTRU O ZONĂ -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

680 lei

PENTRU O ZONĂ -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.320 lei

PENTRU O ZONĂ -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.920 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

900 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.600 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

2.100 lei

Nu ai gasit ceea ce cauti ?

Incearca una din categoriile de mai jos.