CE ESTE DERMAPEN?

Microneedling-ul (DERMAPEN) este un tratament de dermatologie estetică prin care se induce formarea de colagen la nivelul pielii, folosind un aparat cu ace care produce microînțepături superficiale multiple. Procedura mai este numită și „terapie percutanată de inducere a formării colagenului”.

Principiul terapeutic pe care se bazează este acela de a crea în mod controlat o injurie a pielii astfel încât să stimulăm organismul să formeze straturi noi de elastină şi colagen, precum şi noi capilare de sânge.

În acest fel, îmbunătăţim aprovizionarea cu sânge a zonei tratate, ceea ce ajută pielea să se regenereze și să se remodeleze.

Afla mai multe

Care sunt indicatiile

DERMAPEN ?

fa o programare

Tratamentul cu Dermapen este folosit pentru a îmbunătăți calitatea pielii:

 • riduri ușoare și moderate
 • axitate
 • fotoîmbătrânire (pete pigmentate, riduri)
 • vergeturi
 • hiperpigmentare
 • cicatrici (postacnee, postarsură, postchirurgicale)
 • piele uscată
 • acnee
 • rozacee
 • pori dilatați, micro imperfecțiuni
 • vitiligo
 • alopecii

Ce rezultate obținem?

De obicei, sunt necesare 2-4 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor 3 luni, asigurând o îmbunătăţire treptată.

Deşi o singură şedinţă poate oferi un rezultat vizibil, pentru a obține rezultatul optim este recomandată o serie de 3-4 tratamente la interval de 6-8 săptămâni. Rezultatele sunt permanente, nu e necesară repetarea tratamentului.
Cum arată pielea după tratament?

Perioada de recuperare durează 48-72 ore. În acest interval, pielea este de obicei roșie și pot apărea mici echimoze (vânătăi), micropuncte de sângerare (care se închid după 10-15 minute), senzația de mâncărime sau usturime.

Skin Loft Aesthetic clinic

 

Cum îngrijim pielea după tratament?

Pielea se curăță cu un gel de spălare blând, de 2 ori pe zi, timp de 7 zile după procedură. După spălarea feței, tot timp de 7 zile, se aplică creme/serumuri cu efect de hidratare și calmare. La o săptămână după procedură, pacientul se poate întoarce la schema de îngrijire obișnuită a pielii.
Timp de 48 ore după tratamentul de microneedling, e bine să evitați expunerea la soare, efortul fizic intens, alte proceduri dermatologice (fillere cu acid hialuronic, toxină botulinică), tratamentele iritative (retinoizi, hidroquinona, exfolianți), sauna, piscina, dușurile fierbinți. Medicul care efectuează procedura va recomanda anumite produse cicatrizante de îngrijire.

PENTRU O ZONĂ -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

680 lei

PENTRU O ZONĂ -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.320 lei

PENTRU O ZONĂ -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.920 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 4 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

900 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 8 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

1.600 lei

PENTRU DOUĂ ZONE -> 12 ședințe – 30 min

Pachet Fese / Abdomen / Brate / Coapse

2.100 lei

Nu ai gasit ceea ce cauti ?

Incearca una din categoriile de mai jos.